Kristen i US Weekly - USA


Klicka här för att läsa artikeln.

Secret's out
När saxofonister spelade en bossa nova melodi och festprissar dansade genom gatorna i Rio de Janeiro under morgontimmarna 8 november gav Robert Pattinson Kristen Stewart en ros, snurrade runt henne i en trans-liknande dans och lutade sig över henne för en djup kyss. Visst, de följde bara manuset för "Breaking Dawn" (som kommer ut i november 2011), där deras karaktärer äntligen viger sig. Men när kamerorna slutade att filma, slutade inte magin. "Efter att de filmat kyssen, höll dom i varandras händer", säger en åskådare om paret, som kom till Brasilien den 5 november. "Det var ett speciellt tillfälle för dem."
Fans kan förvänta sig riktiga kärleksscener i fortsättningen. "De är mycket mer öppna om att de är ett par nu," säger en nära källa till Pattinson, 24. Nu när Stewart, 20, har lättat på sina krav att de inte går ut officiellt, "du kan inte, inte älska dem," säger kompisen. "De är för söta."

Perfect match
Inte för att Stewart har gett upp tömmarna i relationen. "Hon är den tuffa, medan han är den sårbara," säger källan. "När Kristen är i närheten, stängs allt av. Han är fullständigt träffad."
Hjärtekrossaren ger Stewart högsta betyg i behandling, inlusive en Edward Cullen-liknande beredskap till att försvara hennes ära. Nyligen, stötte action-hjälten Jason Statham på Kristen Stewart i en bar i Los Angeles, enligt kompisen. "Jason är så stor, och Rob är så mager," säger vännen. "Men Rob sa, 'Jag tror att du har haft tillräckligt med tid med henne.' De blev irriterade, och dörrvakter blev inblandade."
Men det ultimata priset för en tapper riddare skulle vara att följa filmens handling. "Jag skulle inte bli förvånad," säger vännen. "om de gifte sig redan nästa år."
Översatt av mig. Om du kopierar så länka tydligt till Stewartdaily.

/Erica

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback