Snow White vs. Snow white

Universal och Relativity har båda mycket hopp för sina respektive "Snow White"-adaptioner. Då de kommer ut på bio inom 6 månader nästa år, har båda projekten dragit till sig stora namn när de närmar sig inspelningen. Men vilken av dem är skönast av dem alla?

För att ta reda på svaret vände vi oss till våra kollegor på ItsOnTheGrid. De samlade ihop all information som är relaterat till de båda "Snow White"-filmerna och mätte vilken av filmerna som kommer att bli den största succén.

Ovan ser ni resultatet.

Universals projekt har en poäng på 85, nästan 10 poäng mer än Relativitys film. De viktigaste skillnaderna: Den kombinerade dragkraften från Hugh Jackman och Kristen Stewart toppar Julia Roberts och Lily Collins. Och Universal har en högre poäng än Relativity, som har en mycket kortare historia som filmbolag.

Självklart betyder inte det här att Universals projekt nödvändigtvis kommer att skrapa ihop mer pengar än Relativitys - det betyder bara att, åtminstone för produktionen, får Universals "Snow White" bättre poäng i några nyckelfaktorer som förestår komersiell framgång.
Källa
(Översättning gjord av Jossan på [Kristens.se], credit till dem!)
/Erica

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback