Otrohetsrykten

Som de flesta säkert redan läst och vet om har Kristen setts tillsammans med regissören till Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. Det finns bilder på när de kysser varandra och på grund av detta har otrohetsrykten börjat cirkulera. Vi på Stewartdaily tänker inte posta någonting om detta då det kan vara väldigt privat och för att vi inte alls vet varför eller om hon varit otrogen över huvud taget, det hela är väldigt privat.
 
Vi kan omöjligt veta om det hänt någonting emellan Kristen och Robert som gjort att de valt att göra slut, om de inte varit tillsammans alls och allt bara var ett PR-trick eller om detta var icensatt på något vis. Eftersom ingen vet allting om det här tänker vi inte posta någonting om det.

Enligt US Weekly har Kristen erkänt att hon varit otrogen {se nedanför stycket} men Kristen har tidigare sagt i intervjuver att hon inte vill att vi fans ska lita på någon tidning och dessutom har hon påpekat att hon hatar personer som är otrogna och inte förstår sig på dem alls. Tills mer information utkommer från Kristen eller hennes team kommer vi inte att posta varken bilder eller dra upp ämnet i bloggen. 
 
"I'm deeply sorry for the hurt and embarrassment I've caused to those close to me and everyone this has affected. This momentary indiscretion has jeopardized the most important thing in my life, the person I love and respect the most, Rob. I love him, I love him, I'm so sorry,"

Ni får självklart skapa era egna teorier, och vi kommer självklart posta allt annat som gäller Kristen.
 
Inlägget går ej att kommentera.
 
/Erica
Trackback